Изгоря къща в Мирово, има един загинал

STZAGORA.NET
На 23 февруари около 21.40 ч. в Районно управление «Полиция» – Чирпан е получено съобщение за възникнал пожар в къща в с. Мирово, община Братя Даскалови, разположена на ул. «Еделвайс» № 12. Установено е, че в двуфамилна къща, обитавана от 72-годишния Т.Т. и брат му – А.А., 77-годишен, възникнал пожар, който бързо обхванал всички стаи.

Огънят пламнал от приземна стая, обитавана от самотно живеещия Т.Т., като вероятната причина е небрежно боравене с печка на твърдо гориво. Потушаването на пожара било силно затруднено, тъй като огънят обхванал и покривната конструкция, като довел до падане на части от нея.

След окончателното ликвидиране на огнището на пожара и при извършването на повторен оглед на 24.02.т.г. около 09.00 ч. в приземната стая, откъдето тръгнал огъня, е открит изгорял трупът на 72-годишния Т.Т., който е откаран за аутопсия в Катедра «Съдебна медицина» – Стара Загора.

При извършения повторен оглед е установено, че от инцидента е изгоряла цялата покривна конструкция и стаите с намиращите се в тях вещи, като най-засегнати са помещенията, в които живеел загиналият Т.Т.

По случая в Районно управление «Полиция» – Чирпан е образувано досъдебно производство.

Говорител на ОД МВР: Цв. Рандева
-

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн