Община Стара Загора със сертификати по ISO 9001 и ISO 14001

STZAGORA.NET

В резултат на проведения от Бюро «Веритас» в края на 2011 г. ресертификационен одит, с обхват на сертификация „Административно, правно и информационно обслужване на граждани и юридически лица”, Община Стара Загора получи новите си сертификати по ISO 9001 и ISO 14001, които са със срок на валидност до януари 2015.

Днес на официална церемония те бяха връчени на зам.-кмета на общината Иванка Сотирова и секретаря Цена Велкова от техническия ръководител на Бюро Веритас – България Андрей Йорданов.

Поставяме си много високи цели за административно обслужване, задача да бъдем отворени към гражданите и да има удовлетвореност от предоставените услуги, заяви секретарят на общината Цена Велкова. За да отстояваш позиции трябва да надграждаш, допълни зам.-кметът Иванка Сотирова, която увери, че общината ще преследва изискванията и удостовереното от двата сертификата.
-vvv

бутони за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн