Позиция на Национален фенклуб “Берое” относно срещите на 3 март 2012 г.

STZAGORA.NET
След като вчера беше обявена официалната програма за пролетния дял на настоящето първенство, останахме силно озадачени как е допуснато да се играят официални срещи навръх Националния празник на България – 3-ти март. За нас това е неуместно и призоваваме отговорните фактори в Българския футбол да коригират това недоразумение.

3-ти март е един от най-светлите български празници и не намираме за правилно в този ден да се провеждат официални срещи от първенството. Голяма част от нашите фенове, както и такива на други отбори, ще участват в празнествата по случай деня на Освобождението. Като обществена организация ние имаме ангажименти в това отношение. Знаем, че телевизиите също имат своите съображения за подреждането на програмата, но призоваваме всички страни да проявят далновидност и да отложат мачовете от 3-ти за 4-ти март.

Все пак този спорт е за феновете и е редно да се помисли и за тях при създаването на календара. Сигурни сме, че това предложение ще намери подкрепата на феновете и на други отбори, които обичат България не по-малко от зелено-бялата торсида. Не искаме да засегнем интересите на никоя от страните, а да обърнем внимание на важен детайл, който е убегнал на организаторите на първенството ни. Надяваме се да срещнем тяхното разбиране и да се генерира добро решение за всички.

Сдружение с нестопанска цел “Национален фенклуб Берое – Стара Загора”

-

бутон за сайт


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн