Фалшива тревога за бомба във фолкклуб “Планета” в малките часове на нощта днес

STZAGORA.NET
Злоумишлено анонимно телефонно обаждане:
На 02.02.т.г. около 03.25 ч. в Първо районно управление «Полиция» – Стара Загора е получено съобщение за поставено взривно устройство във фолкклуб «Планета», разположен на старозагорската улица «М.Кусев» № 20. Своевременно е извършена щателна проверка на помещението, като съмнителни вещи или предмети не са открити. След подписване на протокол за поемане на отговорност от страна на управителката на клуба заведението е продължило работа. Работата по случая продължава от служители на Първо районно управление «Полиция» – Стара Загора.

Нанасяне на телесна повреда:
На 01.02.т.г. в 19.32 ч. във Второ районно управление «Полиция» – Стара Загора е получено съобщение за инцидент, възникнал в района на заведение «Шоколад» на ул. «М-р Кавалджиев», при който трима мъже ритали паднал на земята мъж – пострадалият 43-годишен старозагорец е откаран в Центъра за спешна медицинска помощ, където заявил, че около 19.20 ч. паркирал автомобила си в гараж на ул. «М-р Кавалджиев», след което тръгнал да се прибира с шестгодишния си син. В този момент го пресрещнали трима непознати мъже, които започнали да му нанасят удари по главата с твърди предмети, след което избягали. Старозагорецът е получил медицинска помощ и е освободен за домашно лечение, без опасност за живота. Работата по установяване самоличността на нападателите, както и причините за инцидента продължава от служители на Второ Районно управление «Полиция» – Стара Загора.

Грабеж:
На 01.02.т.г. в Районно управление «Полиция» – Гълъбово е получено съобщение за грабеж, извършен на 31.01.т.г. около 20.00 ч. в с. Мъдрец, общ. Гълъбово спрямо 88 годишен жител на селото. Констатирано е, че два неизвестни мъже нанесли побой на възрастния мъж в дома му, след което отнели сумата от 60 лева. Работата по случая продължава.

Кражби:
На 31.01./01.02.т.г. от т.а. «МАН», със старозагорска регистрация, собственост на 47 годишен старозагорец, паркиран в местността «Кюшкюлю» край Стара Загора, е извършена кражба на два акумулатора. Точната стойност на извършената кражба е в процес на установяване. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление «Полиция» – Стара Загора.

На 31.01./01.02.т.г. от навес на частна къща в с. Змейово, общ. Стара Загора, собственост на 52 годишна жена от селото, е извършена кражба на : три медни съда и медна лозарска пръскачка. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление «Полиция» – Стара Загора.

Говорител на ОД МВР: Цв. Рандева
-

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн