Кметът ще открие първи по рода си турнир по стрелба с лък

STZAGORA.NET
За първи път в спортната история на Стара Загора градът ни ще бъде домакин на Републикански турнир по спортна стрелба с лък, съобщиха от пресцентъра на общината.

На 4 февруари – събота, в 9.00 ч. кметът Живко Тодоров ще открие турнира, в който участват повече от 40 състезатели – отбори и индивидуални участници от цялата страна.

Организатор е СК „Стрелец” – Стара Загора, който е създаден през 2010 г. В него членуват 10 души засега, но има голям интерес, сподели Иван Проданов. Има деца, студенти и по-възрастни състезатели. Материалната база включва 7 тренировъчни лъка. Състезателните са много по-скъпи – при базисна цена от 700 лв., тя достига до 1600 лв., коментира Проданов.

Турнирът ще се проведе в спортна зала „Берое” (БСФС). В неделя са елиминациите и финалите. Главен съдия на турнира е Иван Божев, а организатори са Станимир Андонов и Иван Проданов.
-

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн