Казанлъчанка ще съветва новия президент Росен Плевнелиев

Наталия Киселова. Снимка 5-minuti.com

STZAGORA.NET 35-годишната Наталия Киселова (снимка – 5-minuti.com) е доктор по право, възпитаничка е на Юридическия факултет на СУ “Климент Охридски” и понастоящем преподава там Конституционно право.

Според близки до младата юристка Наталия вече била приела офертата на президента и назначението ще е факт в следващите дни.

Киселова стана известна преди няколко години като автор на Закона за лобизма. Тогава тя сама обикаляше страната, за да запознава гражданите с бъдещия проектозакон. Казанлъчанката има стаж и като експерт към Постоянната комисия по въпросите на държавната администрация в 40-тoто Народно събрание и бе на работа в Министерството на правосъдието. Предполага се, че именно нейната бивша началничка – Маргарита Попова, която сега е вицепрезидент, е топлата връзка на Наталия с Президентството.

Бъдещата съветничка на Плевнелиев по юридическите въпроси е завършила казанлъшката Хуманитарна гимназия. Там нейният преподавател по история Пенчо Пенчев е настоящ преподавател в УНСС.

Киселова има по-малка сестра Йовка, която е завършила журналистика и в момента работи в казанлъшката Хуманитарна гимназия.

Деляна БОБЕВА
-vvv

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн