Обраха магазин за хранителни стоки през покрива

STZAGORA.NET
На 27 януари в 07.20 ч. в Районно управление «Полиция» – Казанлък е получено съобщение от 45-годишен мъж от с. Горно Сахране, община Павел баня за това, че неизвестно лице, след като разместило керемиди от северния скат на стопанисвания от него хранителен магазин, разположен в село Асен, община Павел баня, е извършило кражба на неустановено количество хранителни стоки. Точната стойност на нанесените от кражбата щети е в процес на изясняване.

*  *  *

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора е разкрито едно престъпление и са регистрирани пет кражби. В заведението за отрезвяване са настанени две лица.

Разкрито престъпление:

В резултат на полицейските действия, предприети от служители на Районно управление «Полиция» – Чирпан са установени извършителите на кражбата на 150 литра дизелово гориво от цистерна в стопански двор в с. Средно градище, община Чирпан, собственост на частна старозагорска фирма, осъществена на 25.01.т.г. Това са 31 год. Т.Х. и 29 год. Н.А., и двамата от Чирпан. Работата послучая продължава.

Кражби:

На 27.01.т.г. в Първо Районно управление «Полиция» – Стара Загора е получено съобщение от 21-годишна старозагорка за това, че от началото на м. януари до 26.01.т.г. от дома й, разположен на старозагорската улица «Петър Ангелов», е извършена кражба на три златни пръстена и чифт златни обеци. По случая образувано досъдебно производство.

На 25/26.01.т.г. от л.а. ВАЗ «2101», със старозагорска регистрация, собственост на 66 годишен старозагорец, паркиран на ул. «Братя Жекови» № 67, е извършена кражба на акумулатор. Работата по случая продължава от служители на Първо районно управление «Полиция» – Стара Загора.

На 27.01.т.г. в Първо Районно управление «Полиция» – Стара Загора е получено съобщение от 42-годишен старозагорец за това, че от автомобила му “Рено Еспейс” със старозагорска регистрация, паркиран на канала в автосервиз, разополжен на ул. «Христина Морфова», североизточно от Техникума по електротехника, е извършена кражба на акумулатор. Работата по случая продължава.

На 27.01.т.г. във Второ Районно управление «Полиция» – Стара Загора е получено съобщение от 47-годишен старозагорец за това, че от лекия му автомобил “Фиат Чинкуеченто” със старозагорска регистрация, паркиран до аптека на ул. «Ген. Столетов» № 33, е извършена кражба на мъжка чантичка, съдържаща лични документи и сумата от 120 лв. Работата по случая продължава от служители на Второ районно управление «Полиция» – Стара Загора.

Говорител на ОД МВР: Цв. Рандева
-

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн