Първото сватбено изложение в региона ще се проведе в Парк мола

STZAGORA.NET

Двойки могат да се оженят наужким на специален олтар, със “свещеник”, и да получат брачно свидетелство и подарък за спомен

От 17-ти до 26-ти февруари в Park Маll ще се проведе първото сватбено изложение в старозагорския регион, съобщиха от пресцентъра на мола. То събира най-добрите сватбени агенции, салони и ресторанти, фотографи, видеооператори, декоратори, водещи и DJ-и- в обобщение: всичко, което ще направи организацията на всяка предстояща сватба лесна, бърза и не на последно място – изгодна.

Изложителите са подготвили специални оферти,от които могат да се възползват всички, направили резервация или покупка в рамките на изложението.

Освен да се заредят с много романтично насроение и красота, посетителите на изложението ще имат възможност да се забавляват със специална програма, включваща модно ревю на сватбени и официални рокли, изложение на сватбени торти, игри със специални подаръци и др.

А тези, които искат да опитат тръпката на брака без последствия, ще имат възможност още от 11-ти февруари да се оженят наужким на специален олтар по примера на тези в Лас Вегас. Съвсем в духа на хазартния град, ролята на свещеници ще изпълнят актьори, преобразени като известни звезди. Освен брачно свидетелство, първите 50, венчали се наужким, ще получат и специален подарък за спомен от брачната церемония.
-

социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн