Вечер на спортиста в Чирпан отличи участници в местни отбори и школи за 2011 г.

STZAGORA.NET

Стефан Стефанов бе избран за втори път за най-добър треньор на общината

Кметът Кичка Петкова с най-добрия треньор на 2011 г. в община Чирпан Стефан Стефанов.

За поредна година бяха наградени местните спортисти и бе отличен „най-добър треньор 2011” от Общината на традиционната Вечер на спортиста, провела се снощи (26 януари) в Чирпан.

Всички деца, трениращи в местните отбори и школи по футбол, волейбол, баскетбол, тенис на маса, киокушинкай и др. получиха множество награди от организатора на събитието – Община Чирпан.

Двойката по спортни танци Михаела и Георги от "Загора данс 2005".

Вечерта на спортиста се провежда с цел да бъдат наградени и отличени децата на Чирпан, които с таланта си носят успехи и допринасят за популяризирането на града ни в спортните среди из цялата страна.
Гости на събитието бяха кметът Кичка Петкова, председателят на Общинския съвет Христо Стефанов, председателят на ВК „Яворов” Белчо Цонев, както и Петко Илиев – първенец в националния шампионат по автокрос през 2011 г., Минчо Кънев – председател на Клуба по шахмат и др.

За веселото настроение на участниците в събитието в ресторант „Строител” се погрижи балет „Диви”, който впечатли публиката за пореден път. Състезателни двойки от Клуба по спортни танци „Загора данс 2005” показаха висок професионализъм и оригиналност при изпълнението на танците, а водещата Красимира Манева изненада гостите с певческите си умения.

Балет "Диви" се погрижи за участниците във вечерта.

Всяка година по традиция на Вечерта на спортиста се присъжда приза „Най-добър треньор” от Общината. И тази година, за втори пореден път, за носител на титлата бе единодушно избран Стефан Стефанов – треньор на Волейболен клуб „Яворов”. Кметът на общината му връчи лично и плакет, изпратен специално от Министъра на спорта – Свилен Нейков.
-

spodelime.com


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн