Включват допълнителна техника за почистване на снега в Стара Загора

STZAGORA.NET
Със закъснение от 5 до 10 мин. се движи градският транспорт в Стара Загора към 18,00 ч. на 26 януари. Няма промени в разписанието на автобусите и тролейбусите от градската пътна мрежа. В ранните часове на деня е аварирал един тролейбус, но поради технически причини.

Трудно проходими са пътищата към телевизионната кула и Дъбрава, навявания има на много места в общината. Във връзка с обявения код червено общинският кризисен щаб призовава гражданите да не използват автомобилите си освен в краен случай.

В Стара Загора концесионерът по почистването фирма „Нелсен чистота” е наел допълнително три снегопочистващи машини, които ще работят основно в кварталите „Три чучура-север” и „Железник”.

На 27 януари (петък) почистването на тротоарите и пешеходната зона в града ще започне час по-рано, в 7.00 ч., от работници на Звено „Чистота” към Административните бюра. Към тях ще се включат 50 лишени от свобода, които са на лек режим.

Към 18.00 ч. на 26 януари е възстановено електрозахранването в селата Остра могила, Ново село, Казанка, Кирилово, Богомилово, Лясково и Арнаутито. Без ток остава с. Люляк.
-

бутон за сайт

1 коментар on “Включват допълнителна техника за почистване на снега в Стара Загора”

  • Христо wrote on 26 януари, 2012, 18:31

    Кмете,излез и виж какво е трагично положението


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн