Ученичка от казанлъшка гимназия се задуши в хотелска баня

Анелия

5-minuti.com/STZAGORA.NET
Автор: Антония Драганова, Диана Рамналиева
Абитуриентка от казанлъшката Художествена гимназия е починала мистериозно в хотелска стая в Хисаря в нощта на 20 януари, съобщи казанлъшкият сайт  „5 минути“.

Девойката учела в местната гимназия по изкуствата, но е родом от Града на минералните извори. 17 годищната Анелия се прибрала в родния си град за уикенда и излязла вечерта да се забавлява със свой приятел, чиито родители имат малък семеен хотел.

В първите часове на съботния ден младият мъж подал сигнал в Спешна помощ в Хисаря и в тамошното РПУ, че на Анелия й е прилошало в банята на хотела на фамилията, потвърдиха полицейски източници от курортния град.

Девойката издъхнала в ръцете на лекарския екип, отзовал се на сигнала. Първоначалната версия е задушаване от изекла газ от бойлер, коментира шефа на РПУ в Хисар Иван Иванов.

Съдебно-медицинската експертиза трябва да потвърди причината за смъртта на Анелия, не са изключени и други версии, по които работят криминалистите.
-

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн