Утре: ще заседава Комисията по заетостта към Областния съвет за развитие

STZAGORA.NET

Недялко Недялков

Областният управител Недялко Недялков ще открие заседанието на Комисията по заетостта към Областния съвет за развитие утре, 24 януари (вторник) от 11.00 ч. в конферентната зала на Областна администрация Стара Загора.

Единствената точка в дневния ред ще бъде предложението на Регионалния инспекторат по образованието в Стара Загора за съгласуване на държавния план-прием за учебната 2012/2013 година в системата на професионалното образование и обучение.

В Комисията по заетостта към Областния съвет за развитие участват кметове, директори на „Бюро по труда”, „Регионална дирекция за социално подпомагане”, „Областна инспекция по труда” и други държавни институции, представители на браншови организации, НПО и синдикати.

Б.Р.: С тази информация работа от днес като пиар на Областната администрация започна нашата колежка Станимира Димова. Пожелаваме й успех и добри новини!
-

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн