Максим Бехар ще ръководи и чешкия офис на Hill+Knowlton Strategies

STZAGORA.NET

Максим Бехар

23 януари 2012 г., Прага. Максим Бехар, утвърден български специалист в PR и социалните медии, е назначен за председател на чешкия офис на Hill+Knowlton Strategies. Той е избран и за член на регионалния борд, с отговорност за развитието на чешкото представителство.

Бехар остава изпълнителен директор и председател на управителния съвет на М3 Communications Group Inc. в България, която е партньор на Hill+Knowlton Strategies (бившата Hill&Knowlton) в продължение на почти 12 години.

Максим Бехар е ковчежник и член на Изпълнителния съвет на ICCO, има два мандата като председател, а сега е заместник-председател на Българския форум на бизнес лидерите. Бил е и председател на Българската асоциация на ПР агенциите (2009–2011 г.). The Holmes Report обяви компанията на Максим Бехар – M3 Communications Group, Inc. за „Най-добра PR агенция в Източна Европа“ за 2011 г. Бехар основава своята компания през 1994 г.

„Ние сме убедени, че знанията и опитът, които Максим е натрупал от успешното създаване и утвърждаване на неговата компания, ще бъдат много полезни за развитието на чешкия офис. Очакваме, че познанията му за чешкия пазар ще засилят нашето присъствие там и ще покажат, че инвестираме във висококвалифицирани и признати лидери“, каза Ларс Ерик, президент на Hill+Knowlton Strategies за Европа.

Новият председател на Hill+Knowlton Strategies Чехия завършва висше икономическо образование в университета в Прага, има дългогодишен журналистически опит в чешките медии и в други страни. Преди 17 години той създава и все още ръководи M3 Communications Group, Inc., един от лидерите на българския PR пазар. Освен това е и почетен консул на Сейшелите в България.

„Приемам предизвикателството много сериозно и съм сигурен, че Hill+Knowlton Strategies има потенциал да бъде сред най-добрите на чешкия PR пазар“, каза Максим Бехар.
-

сподели бутон


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн