3000 литра Pepsi Light подарък за посетителите на мол “Галерия” днес и утре

STZAGORA.NET
2500 бутилки от напитката ще бъдат раздадени на 28 и 29 декември

Бутилировачът на Pepsi за България “Куадрант Бевъриджис” стартира специална кампания за жителите на Стара Загора. На 28 и 29 декември всеки посетител в мол Galleria Stara Zagora получава подарък – бутилка Pepsi Light от 1.5 л. За двата дни са приготвени над 2500 бутилки, или повече от 3000 литра от свeтовноизвестната безалкохолна напитка. Инициативата е част от дългосрочната кампания, наречена Pepsi Light Life. Тя цели да напомни на потребителите да контролират приема на калории в менюто си и едновременно с това да се забавляват.

В духа на кампанията е избран и периодът на акцията – след обилната трапеза в празничните дни, организмът се нуждае от разтоварващ режим и по-малко калории, за да възстанови обичайния си ритъм. Изборът на място също не е случаен – в студените дни мол Galleria Stara Zagora е предпочитан от старозагорци за срещи, пазаруване и разходка.

Pepsi Light е диетичната колова напитка на Pepsi, която съдържа 0 калории. На нейния етикет, както и на при всички продукти на PepsiCo, потребителите могат да се запознаят с точния състав, за да регулират правилно всекидневния си прием на вещества чрез храни и напитки.

За “Куадрант Бевъриджис” АД:
През 2007 година Quadrant European Beverages (QEB) придобива “Агрима”, бутилировача на PepsiCo за България, чрез дъщерната си компания “Quadrant Bulgaria Beverages” (QBB). В момента компанията е официален бутилировач на продуктите на PepsiCo за България (Pepsi, Mirinda, 7UP), на PLI (Lipton Ice Tea), на Gat Foods (сокове и нектари Prisun) и производител на трапезната вода Bellissima.

“Куадрант Бевъриджис” АД е един от лидерите в сектора на негазираните безалкохолни напитки.
-

бутон за сайт


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн