“Атака”-Стара Загора поиска в декларация отцепниците да напуснат парламента

STZAGORA.NET
Във връзка с поредните напуснали парламентарната група на “Атака” лица, Общинският сбор на партията в Стара Загора призова в декларация всички отцепници – народни представители незабавно да напуснат парламента и партията. В текста се напомня, че 22 000 гласоподаватели от област Стара Загора гласуваха през 2009 г. доверие на “Атака” и изпратиха в Народното събрание Петър Хлебаров.

“Недопустимо е П. Хлебаров да остане в най-високата институция на държавата, след като той вече представлява само себе си. Влизайки в Парламента, той получи от избирателите си нож за подарък и просълзен се закле, че ако напусне “Атака”, ще си направи харакири с него. На съвещателния сбор преди броени дни той декларира своята вярност към “Атака” и възхищение от личността на Волен Сидеров”, се казва в декларацията.

Старозагорските членове на “Атака” обвиняват отцепилия се депутат, че за повече от две години мандат не е намерил време да реализира срещи с избиратели, не е успял да помогне на партийните структури методически или финансово и да бъде истински посредник между областта и парламента. “Единиците питания, които той постави, бяха написани от нас и разбира се, доведени до никъде. Огромната заплата, която получава на фона на своите избиратели, не му достигна да закупи дори едно цвете за национално честване или една книга за читалищна библиотека. За периода 2009–2011 година нито веднъж Хлебаров не даде отчет за парламентарната си дейност, както и за дейността си като председател на Контролния сбор на партията пред областта”, пишат от “Атака” – Стара Загора.

В декларацията отцепниците се призовават да напуснат депутатските си кресла и да предоставят мястото си на следващите в листите.
-vvv

share button

2 коментари on ““Атака”-Стара Загора поиска в декларация отцепниците да напуснат парламента”

  • Една Българка wrote on 25 декември, 2011, 21:54

    всичко това е написано от михаил михайлов защото след като хлебаров напусне парламента влиза той.Всичко това е лакомия за огромната заплата “националисти”

  • Dimitar Enev wrote on 26 декември, 2011, 10:38

    Мисля , че въпроса е принципен. След като си избран с листа – пропорционално, нямаш място в парбамента в такава ситуация. Това се отнася за всички които влизат в парламента избрани не мажоритарно. Вън!


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн