Цветан Цветанов: Живко Тодоров е емблематичен пример за младите в ГЕРБ

STZAGORA.NET

Цветан Цветанов

„Всички в ГЕРБ сме равнопоставени и младите хора с качества намериха място в листите на партията. Резултатите са на лице – МГЕРБ вече има 83-ма общински съветника и 7 избрани кметове на общини. Кметът на Стара загора Живко Тодоров е емблематичен пример – мина през Парламента като депутат и след успешна кампания вече управлява Стара загора”, посочи заместник председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов по време на Третия зимен университет на МГЕРБ в Сандански, цитиран от агенция КРОСС.

Цветанов благодари на младежите за успешната им работа по време на изборите за местна и президентска власт. „Уверен съм, че чрез Вас ще успеем да спрем и обърнем 20-годишния процес на деморализация на ценностите, който толерираха всички партии, които управляваха страната по време на прехода. Вие сте хората, които могат и трябва да променят перспективите пред България”, заяви още Цветанов. Вицепремиерът припомни пред младежите, че след като ГЕРБ пое управлението на България, върна доверието на европертньорите и фондовете бяха размразени едва когато Брюксел се увери в резултатите от борбата с организираната престъпност и корупцията. „Разчитаме на вас да ни помагате да променим призмата на мисленето на хората, за да може обществото да мисли за гражданските права на тези, които са станали жертва на престъпление, а не за гражданските права на онези, които са извършители на престъпления”, обърна се към младежите Цветанов.
-

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн