БСП прави анализ на изборните резултати в събота

STZAGORA.NET
Редовно заседание на Конференцията на общинската организация на БСП ще се проведе в събота от 9 часа в залата на хотел “Мериан палас”, съобщи Илия Златев, зам.-председател на структурата. Две са точките, включени в дневния ред – оценка и анализ на резултатите от местните и президентските избори и организационни въпроси.

Общо 257 са делегатите на форума, избрани от основните партийни организации. Поканени са общински съветници, избрани с листата на БСП, председатели на основни партийни организации, бивши стопански и партийни ръководители от общината, очакват се и представители на висшето ръководство на партията.

Припомняме, че заради личностни отношения Изпълнителното бюро на Общинския съвет на БСП не прие анализа на председателя Бойчо Биволарски. Докладът бе изготвен от 5-членна работна група, след което бе приет на заседание на Общинския съвет. Очаква се на конференцията да бъде поискана оставката на Бойчо Биволарски.

Заседанието е открито за журналисти, уточни Илия Златев.

Таня ИВАНОВА
-

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн