Търсят старозагорец за най-добрата работа в града – Дядо Коледа на мола. Заплата – 1000 лева!

STZAGORA.NET
Парк-молът в Стара Загора организира конкурс за Дядо Коледа на мола на 10 декември, събота, от 12.00 ч. в централния форум. Организаторите канят всички мъже с широки талии и широки сърца да се запишат за участие. Наградата за най-добрата работа в града – Дядо Коледа на Park Mall този декември е 1000 лв.

Жури на конкурса ще бъдат децата и родители им. Да бъдеш дядо Коледа на мола е отговорна позиция, защото трябва да можеш да изслушваш децата и да сбъдваш техните коледни желния.

Записвания за участие се правят на info@parkmall-sz.com или на тел. 042 910 900, или на бюро “Информация” в Парк-мола (“Старият мол”, както още е известен на старозагорци). Желателно е да изпратите снимка в цял ръст на горепосочения мейл. След записването за участие организаторите очакват кандидатите за Дядо Коледа на мола в деня на събитието – 10 декември (другата събота), от 10.30 ч. на бюро “Информация”. Тези, които отидат с референции от деца и внуци печелят допълнителни точки в конкурса!

За всички и участници и жури молът е подготвил утешителни награди и много, много смях и забавление!

-vvv

сподели бутон


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн