Старозагорските атакисти застават зад лидера си Волен Сидеров

STZAGORA.NET
“Цялата организация на Политическа партия “Атака” в Стара Загора застава зад нашия лидер Волен Сидеров – каза за медията ни Георги Георгиев, заместник-председател на общинската организация. – Това е становището и на абсолютно всички организации на територията на областта и на страната, които имат съвещателен вот.

На сбора, проведен преди няколко дни в столицата, с участието на всички областни и общински координатори и на депутатите от парламентарната група, абсолютно никой не е заел друга позиция. Всички общински координатори заявиха, че организациите им стоят зад настоящия лидер Волен Сидеров.”

От Стара Загора на партийната сбирка е присъствала Радка Савова, която е член на Общинския сбор.

Георги Георгиев съобщи още, че доведеният син на Сидеров – Димитър Стоянов, единодушно е изключен от ръководството и от самата партия, с което смята въпросът за приключен.

Старозагорската организация е на мнение, че това е поредната провокация на Димитър Стоянов. От няколко месеца той не е участвал в дейността на партията. Дори в деня и нощта на изборите не е бил в Централата.

На 21 декември т.г. в столицата ще се състои Национален сбор (конгрес), за да се отчете дейността на ПП “Атака” и на парламентарната група. Ако на място постъпи предложение за смяна на лидера, ще бъде подложено на гласуване.

Росица РАНЧЕВА
-

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн