Оставка на Волен Сидеров може да обедини националисти

STZAGORA.NET

Тихомир Томов

“Не съм изненадан от изключването на Димитър Стоянов от “Атака”, очаквах това да стане по-рано. Познавам всички участници в конфликта и знам кой какъв е. Преди няколко години се случи същото – най-интелигентните членове на партията, които не пестяха критиките, бяха изключени. Нормално е при такова представяне на изборите лидерът да си подаде оставката. Волен Сидеров се интересува единствено от държавната субсидия за партията”, коментира Тихомир Томов, общински лидер на ПП “Нова сила”.

Тихомир Томов е един от основателите на “Атака” в Стара Загора и в предишния мандат беше зам.-кмет. Изключването му от партията и освобождаването му от поста стана заради обвинението, че носи значка на Вермахта. Томов припомни, че когато сегашният председател на “Нова сила” Антон Сираков е поискал оставката на Волен Сидеров, също е бил изключен, подобна е съдбата и на Георги Зафиров от Ямбол.

Според бившия член на “Атака” само конгресът може да вземе решение за смяна на лидера. “Смятам, че това е възможно, очаквам да се случи и да се направи обединение между “Нова сила”, новата “Атака” и Националния фронт за спасение на България”, категоричен е Томов.

Таня ИВАНОВА
-

бутон за сайт


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн