ОД на МВР обявява конкурс за разследващи полицаи

STZAGORA.NET
ОД на МВР – Стара Загора обявява конкурс за постъпване на държавна служба в МВР за 5 вакантни длъжности от категория “Г” – младши разследващ полицай – старши разследващ полицай в РУ в ОДМВР към отдел “Досъдебно производство”

Изисквания към кандидатите:

1. Да са дееспособни физически лица;
2. Да имат само българско гражданство;
3. Да не са осъждани за умишлено престъпление от общ характер, независимо от реабилитацията или не са освободени от наказателна отговорност за извършено умишлено престъпление от общ характер с налагане на административно наказание по чл. 78а от Наказателния кодекс;
4. Да не са привлечени като обвиняеми или не са подсъдими за умишлено престъпление от общ характер.
5. Да имат висше образование с минимална образователно – квали-фикационна степен “магистър” по специалност “право” или придобита образова-телно – квалификационна степен “бакалавър” в АМВР и стаж, както следва:
6. За длъжността разследващ полицай:
- най-малко една година юридически стаж или една година стаж като младши разследващ полицай;
7. За длъжността старши разследващ полицай:
- най-малко четири години юридически стаж или три години стаж като разследващ полицай;
8. Да не са по-възрастни от 40 (четиридесет) години към датата на обявяване на конкурса (изискването не се прилага за кандидати – настоящи и бивши служители на МВР);
9. Да са клинично здрави, да не страдат от психични заболявания и да са годни по медицински показатели за държавна служба в МВР, категория Г – инспектор;
10. Да имат или да получат разрешение за достъп до класифицирана информация по Закона за защита на класифицираната информация с ниво на сигурност – “Секретно”.

Информация и документи за участие в конкурса – от 02.11. до 02.12.2011 г.

За връзка – “Човешки ресурси” ОД на МВР – Стара Загора, телефон 042/665 305, 665 326 и 665 579, всеки работен ден в 10.00 и 14.00 часа.

Говорител на ОД МВР: Цв. Рандева
-vvv

бутони за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн