Ивко Ганчев: Очакваме тежък мач с “Черно море”

STZAGORA.NET
“Очакваме тежък мач с ПФК “Черно море” (Варна)”, заяви пред медиите днес в Стара Загора помощник-треньорът на “Берое” Ивко Ганчев, цитиран от пресцентъра на отбора. В начало на пресконференцията той припомни двубоя със “Славия”, като подчерта важността на победата предвид тържественото пускане на осветлението на стадиона в Града на липите и точковия актив на отбора до момента.

“Показахме коренно различно лице, играхме с повече хъс и настроение. Надяваме се, че то ще продължи и в предстоящия мач. С ПФК “Черно море” стават здрави двубои, но ние ще направим всичко възможно да не загубим. През изминалия месец нямаме загуба и всички в отбора вярваме, че до края на полусезона ще бъде така”, посочи още Ганчев.

Той призова повече фенове на зелено-белите да подкрепят ПФК “Берое” на предстоящия мач във Варна. Отборът заминава за морската столица в петък (04 ноември), където ще направи последната си тренировка преди двубоя с “Черно море”.

Старши-треньорът Илиан Илиев няма кадрови проблеми с контузени или наказани играчи.

До два дни треньорското ръководство на зелено-белите ще прецени дали да бъде привлечен националът на Буркина Фасо Сейду Мади Панандетигюири, който е на пробен период в “Берое”.
-

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн