Баскетболният “Берое” – с първи домакински мач за шампионата в петък

STZAGORA.NET

Първи домакински мач ще запише баскетболният “Берое” на 28 октомври, петък, от 18.00 часа срещу “Балкан” Ботевград в спортна зала Стара Загора (до Парк Мол). През миналия сезон двата отбора изиграха най-зрелищния мач пред старозагорска публика, завършил след невиждана драма и продължения 107:105 за беройци. Любопитен е фактът, че няколко успешни години от кариерата на сегашния старши треньор на “Берое” Георги Младенов преминаха в “Балкан”. По същия начин новопривлеченият кондиционен треньор на домакините Марин Яцински е дългогодишен спортен деятел в Ботевград.

В чисто баскетболен аспект старозагорци тръгнаха в шампионата с убедителна победа – 94:60 срещу “Чавдар” Троян. Настроението в отбора е позитивно, а всички състезатели горят от желание да покажат най-доброто от себе си на своя амбициозен треньор и привържениците си.

През настоящия шампионат зрителите в зала Стара Загора ще има възможността да се насладят на изпълненията на популярната хип-хоп музикална група “СТЗ Отбора”.

Трупата ще забавлява феновете в почивките и прекъсванията на баскетболните срещи и ще провежда превърналите се в традиция забавни игри с публиката. Информация в аванс е, че ръководството на клуба и формацията подготвят кастинг за денс група, която да покачва адреналина и настроението на най-претенциозните феновете на “Берое”.

Да пожелаем успех на баскетболния “Берое”!
-

spodelime.com


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн