Тонове листа извози “Нелсeн Чистота”

STZAGORA.NET

Всички служители на “Нелсен Чистота”, които не са ангажирани в сметоизвозването, бяха мобилизирани за почистването на града след бурята и проливния дъжд, съобщи Стоян Димитров, зам.-управител на фирмата. Работното време беше удължено с един час, за да се приведат улиците в нормален вид. “Хората са разделени на групи и се работи много интензивно. Сутринта имаше много счупени клони и листа в централната градска част, където дърветата са по-стари – по улиците “Ген. Гурко”, “Христо Ботев”, “Отец Паисий”, по булевардите “Цар Симеон Велики” и “Славянски”. В “Самара” също имаше сериозни проблеми”, поясни Димитров.

До обяд в центъра беше разчистено, работата продължи по останалите улици. Макар и на малко места в града, собствениците на търговски обекти също се включиха по почистването на тротоарите. Най-голямо затруднение създава мократа листна маса, която се събира в чували и се извозва.

“Искам да споделя огорчението на всички работещи в “Нелсен Чистота” от вандалското отношение на неизвестни наши съграждани. По ул. “Хаджи Димитър Асенов” над бул.”Цар Симеон Велики” са изкъртени 10 от новите красиви кошчета, които наскоро поставихме. Това не е работа на природната стихия, а на човешка ръка, недоумяваме защо са го направили. Искам чрез вашата медия да призова старозагорци не само да искат от нас да си вършим работата, но и да не ни пречат, защото всички сме отговорни за вида на града ни”, каза още Стоян Димитров.

Таня ИВАНОВА
-

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн