Осъдиха шестима беройски фенове

STZAGORA.NET
След ексцесиите на мача “Калиакра”-”Берое” в Каварна шестима фенове на “зелено-белите” бяха осъдени да не посещават спортни прояви за една година. Районният съд в крайморския град постанови и глоби от 200 до 300 лева на шестимата младежи от Стара Загора.

Припомняме, че наложените наказания на беройски фенове са за това, че по време на двубоя от V кръг на “А” група в събота нахлуха на терена при резултат 3:0 за домакините. Срещата продължи, след като се намесиха полицаи, частни охранители и лично треньорът на старозагорци Илиан Илиев, както и целият му щаб.

Младежите са на възраст от 22 до 37 години и бяха задържани в Районното управление на полицията в Каварна за 24 часа. Веднага след това бяха откарани в Районния съд, който се произнесе на основание на Указа за борба с дребното хулиганство и Закона за опазване на обществения ред при провеждане на спортни мероприятия.
(СН)
-vvv

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн