Илиан Илиев ще остане, само ако “Берое” се съживи срещу ЦСКА

STZAGORA.NET
След проведените срещи вчера и днес ръководството на Берое и старши-треньорът Илиан Илиев взеха решение треньорът да остане в отбора и да го води и в срещата с ЦСКА. Илиан Илиев поиска от ръководството да се раздели с отбора като логична мярка след петте поредни загуби, защото е твърдо убеден, че е нужна промяна в съблекалнята, за да могат играчите да излязат от кризата.

“Не искам да злоупотребявам с доверието и обичта на феновете на Берое. Те застанаха зад мен в труден момент, но е очевидно, че е нужна някаква промяна”, обясни треньорът на ръководството на отбора. Той сподели също, че след срещата в Каварна е бил убеден, че само неговата смяна може да доведе до някакъв импулс в отбора, защото с влизането на нов човек в съблекалнята футболистите ще подходят по-отговорно и с повече себераздаване в тренировките и мачовете.

“Не съм човек, който не може да носи отговорност и според мен най-доброто за отбора е да се разделим”, изтъкна Илиев. Въпреки това ръководството на тима застана твърдо зад старши-треньора и го убеди, че трябва да остане поне до мача с ЦСКА. След обмисляне Илиев в крайна сметка склони да остане да води отбора и срещу “червените”.

“Ръководството е право, че би било безотговорно да си тръгна днес, затова ще водя отбора и в мача с ЦСКА”, обясни старши-треньорът.

“Единственото което може да промени решението ми да напусна е в срещата с ЦСКА да покажем поне малко от това, което показвахме предните години. Ако продължаваме по същия начин няма смисъл да продължаваме да се мъчим взаимно”, обясни Илиев.

Треньорът отново изтъкна, че той е причината за загубите на отбора.

Декларация от футболистите на ПФК Берое

Ние, футболистите на ПФК Берое Стара Загора, декларираме, че поемаме вината за слабите резултати на отбора върху себе си и се извиняваме на всички фенове, които не веднъж са доказали своята обич към Берое. Ние заставаме твърдо зад нашия старши-треньор Илиан Илиев, защото с него ние имаме бъдеще и сме сигурни, че ни чакат много победи заедно. Ние декларираме, че ще дадем всичко от себе си, в следващите мачове и ще направим всичко възможно да защитим свещената беройска емблема.

Подпис: Атанас Янев, Мартин Теменлиев, Мирослав Радев, Теодор Скорчев, Ваня Джаферович, Веселин Пенев, Владимир Зафиров, Владислав Ямуков, Здравко Илиев, Мирослав Енчев, Станислав Бачев, Янко Вълканов, Атанас Чипилов, Виктор Софрониев, Георги Божанов, Диан Генчев, Иван Горанов, Иво Гюров, Милен Танев, Петър Димитров, Петър Костадинов, Славен Станкович, Слави Жеков, Стефан Велев, Владислав Златинов, Евгени Йорданов, Емил Ангелов, Рангел Абушев
——-
Във връзка с информациите за дължими суми в Берое ръководството на клуба обявява, че днес играчите на Берое получиха авансово плащане равняващо се на голяма част от последната им дължима заплата (за месец август, който завърши преди по-малко от две седмици).
-

сподели бутон


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн