От днес в сайта: АУКРО.БГ – море от стоки, директна среща на продавачи и купувачи (банерът вдясно)

STZAGORA.NET
От днес в сайта ни всички наши посетители могат да ползват директна връзка към най-голямата платформа за онлайн търговия в България – AUKRO.BG, чрез кликване върху оранжевия банер вдясно.

AUKRO.BG е част от международната структура на холандската компания MIH Allegro B.V. – първият интернет аукцион в Източна Европа. Фирмата започва дейността си през 1999 г. В момента има над десет милиона клиенти в страни като Дания, Норвегия, Полша, Румъния, Русия, Словакия, Украйна, Унгария, Чехия, Швейцария.

AUKRO.BG е в България от началото на 2007 г. Сайтът за интернет търговия е управляван от “Аукро България” ЕООД.

Хилядите артикули и възможността за бързо и сигурно финализиране на транзакцията поставя Aukro сред най-професионалните места за осъществяване на Интернет търговия в България. Сделките стават без посредници, 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата.

Продавачите могат да изложат стоките си в съответните категории на AUKRO.BG, като по този начин достигат директно до стотици хиляди купувачи. На свой ред купувачите имат огромен избор от нови и употребявани стоки, разпределени по категории. Те могат винаги да намерят артикула, който ги интересува, и да го закупят бързо и сигурно.

Стоките и услугите могат да се продават и купуват стоки както на посочените фиксирани цени, така и да се участва в търгове за тях.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА КУПУВАЧИ:

В AUKRO.BG избрани и одобрени от екипа на платформата търговци продават нови и висококачествени артикули на изгодни цени. Всеки ден се осъществяват много сделки и се срещат уникални артикули. Покупката е лесна и сигурна, извършва се без напускане на дома. Закупените артикули се доставят директно до посочения от купувача адрес чрез куриерска фирма. Покупката се заплаща на дошлия куриер. Някои от продавачите не изискват заплащане на доставката, други се придържат към цените на куриерската фирма (обикновено 4-6 лева) – различно е за всяка обявена за продажба стока.

Ако искате да купувате, регистрацията е лесна и безплатна. Необходимо е да се посочи само и-мейл адрес и телефон. За регистрация – кликнете ТУК.

Подробности за начина на извършване на покупките – кликнете ТУК.

Категориите са Компютри, Телефони, Техника, Авто-мото, Бижутерия и Часовници, Всичко за детето, Дрехи, обувки, аксесоари, Здраве, спорт, туризъм, Изкуство и Занаяти, Парфюмерия и козметика, Само за пълнолетни, Книги, музика и филми и други.

Пълен списък (карта) на групите стоки – кликнете ТУК.

Пример за търсене на "алармена система".

Търсенето на определена стока в AUKRO.BG става бързо и лесно. Търсачката се намира непосредствено под името на сайта.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДАВАЧИ:

AUKRO.BG – най-популярна платформа за онлайн търговия в България – e бърз и ефективен начин да повишите своите продажби:
- Доказана онлайн платформа във всички основни продуктови категории;
- Автоматизиран експорт на вашите продукти;
- Консултации с опитен екип;
- Възможност за присъствие на вашите марки и продукти със собствен дизайн и брандиране;
- Достъп до над 360 000 регистрирани потребители;
- Достъпни рекламни опции;

AUKRO.BG осигурява качествени, изгодни и бързо доставени покупки. С цел да се поддържа високото качество на услугите, регистрацията на търговци в сайта става след предварително разглеждане и одобрение.

Кандидатстването за продавач в AUKRO.BG става ТУК (кликнете).

За кандидатстване се следват описаните стъпки:

1. Регистрирате се със свой акаунт в aukro.bg

2. Кандидатствате за продавач през формата за контакт, като изберете тема „Искам да стана търговец в aukro.bg

3. Във формата за контакт предоставяте следната информация:

а. Ако сте физическо лице със стандартен акаунт:
- Потребителско име от регистрацията в аukro
- Трите имена
- Актуален адрес
- Телефон за връзка
- Обобщена информация за артикулите, които желаете да предлагате в аukro (вид на артикулите, наименования, търговска марка)

b. Ако сте юридическо лице с фирмен акаунт:
- Потребителско име от регистрацията в аukro
- Телефон за връзка
- Фирма
- МОЛ
- Седалище и адрес на управление
- Адрес за кореспонденция
- Булстат/ИН по ДДС
- Предмет на дейност – какви ще са предлаганите артикули за продажба (вид на артикулите, наименования, търговска марка)
*vvv

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн