“Арсенал” представя в Лондон шестцевен револверен гранатомет

STZAGORA.NET

Инж.Николай Ибушев, изп.директор на "Арсенал".

С авангардно изделие – шестцевен револверен гранатомет, ще се представи на Международното изложение за специална продукция DSEI ’2011 в Лондон казанлъшката оръжейница “Арсенал”. Конструктори на изделието са Симеон Загаров и Георги Гевгалов.

Форумът започва на 12 септември 2011 г. и е един от най-големите и престижни, където си дават среща производители на военна техника и тeхнологии от цял свят. В тазгодишното издание участват 1280 компании от 98 страни. То ще бъде посетено от 70 официални организации от 49 държави, потенциални клиенти, бизнес-партньори и лицензирани търговци.

Изделията, с които “Арсенал” ще се представя, са повече от тези, с които участва през май в Истанбул. Форумът предоставя възможности освен за бизнес-разговори и сключване на сделки, така също и за осъществяване на контакти и размяна на идеи, дискусии, демонстрации на възможностите на новите технологии в отбранителната индустрия.

Участието тази година в лондонското изложение за “Арсенал” е петото поред. До края на годината за казанлъшките оръжейници предстоят още две световни изяви – в Тайланд и Кувейт.

Деляна БОБЕВА
-

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн