Убийство за седем лева

STZAGORA.NET
64-годишният пазач от село Ветрен, Община Мъглиж, който бе пребит заради 7 лева, е починал в МБАЛ – Стара Загора. Той бе настанен в старозагорската болница с тежка черепно-мозъчна травма и известно време бе в кома. Това е и причината за смъртта, по данни на съдебния лекар.

Вчера от ОДМВР-Стара Загора съобщиха, че в резултат на полицейските действия, предприети от служители на Районно управление “Полиция” – Казанлък, извършителите на деянието са задържани. Това са 23-годишният Ч.З., 22-годишният В.А., 21-годишният Д.Т. и 24-годишният Ю.А. – всички от с. Ветрен. След 72-часов престой в казанлъшкия следствен арест вече им е взета постоянна мярка за неотклонение “задържане под стража” с постановление на Окръжна прокуратура – Стара Загора.

Възрастният мъж бе открит в безпомощно състояние в село Ветрен на 12 август. Той е бил пазач на частен дом на ул. “Единство”, чийто собственик работел в Гърция. Четиримата извършители проникнали в къщата чрез разбиване на входната врата на пристройка, нанесли побой на пазача и го изоставили в безпомощно състояние, като откраднали 7-те лева.

Славка ДЯКОВА
-

социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн