Ивайло Калфин присъства на откриването на супермодерен цех в Гурково

STZAGORA.NET

Ивайло Калфин

В един и същи ден кандидат-президентът на БСП Ивайло Калфин, лидер на делегацията на българските социалисти в Европарламента, се потопи в миналото, настоящето и бъдещето на старозагорската община Гурково. Калфин присъства на тържествено заседание на общинския съвет по повод на празника на общината, чу проблемите на хората на градския площад и взе участие в откриването на супермодерен цех на предприятието за производство на опаковки за хранително-вкусовата и химическата промишленост – „Булметал”. То е водещ работодател в региона – в него работят близо 500 души, и изнася голяма част от продукцията си за чужбина.

Президентът на фирмата Николай Атанасов запозна евродепутата с инвестициите в цеха.

Стоян Бонев

Калфин посети изложбената зала на предприятието, която се оказа царство на опаковките – за химически препарати, бира, алкохолни напитки, кафе, чай, бисквити и мн. др. Две трети от тях се произвеждат от фирмата.

Същия ден евродепутатът се срещна с местната общественост и пожела успех на кмета от БСП – инж. Стоян Бонев, който се кандидатира за трети мандат.
-

spodelime.com


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн