Радикал-демократическата партия се присъедини към коалиция “Новата Стара Загора”

STZAGORA.NET

От дясно наляво: Моньо Христов, Красимир Койчев, Недялко Ангелов, Александър Желязков и Анелия Василева.

Лидерът на Радикал-демократическата партия в Стара Загора Красимир Койчев обяви днес пред медиите, че партията се присъединява към десния съюз “Новата Стара Загора”. В него до момента влизаха три партии – БСДП, “Новото време” и “Обединени земеделци”, чийто областен лидер Моньо Христов е и зам.-председател на партията, създадена от Анастасия Мозер и оглавявана в момента от Петя Ставрева.

Общ кандидат-кмет на “Новата Стара Загора” е зам.-председателят на националното ръководство на БСДП и областен лидер на социал-демократите Недялко Ангелов. Той е и председател на коалиционния съвет.

“Ние ще бъдем стожерите за развитие на малкия частен бизнес и на дребните земеделски производители и точно тези хора се надяваме да застанат зад нас”, обяви Недялко Ангелов. Според него има и остра нужда от изграждането на още общински жилища за нуждаещите се старозагорци.

“Вече регистрирахме подкрепа от социални и политически кръгове, за които не сме подозирали, че ще ни я дадат. Очаквам изненади за количествената подкрепа на нашата структура”, съобщи нововремецът адв.Александър Желязков, който е и един от най-активните общински съветници в Стара Загора.

“Ние залагаме на реални, изпълними неща. Не бива Стара Загора да залага само на енергийната карта. Не бива да се полагат и грижи само за най-близките до Стара Загора 7-8 села, докато други, като Самуилово, което е на 35 км от областния център, стоят без транспорт, а селата из Увата на юг от Стара Загора западат за сметка на тези в средногорската яка. Наш приоритет е и освобождаването на дребните местни фирми от рекета на различни общински служби и техните такси. Справедливост и ред в тази сфера ще е нашата цел в следващия мандат”, коментира Моньо Христов.

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн