Отлагат дело за рекет срещу обявен за общодържавно издирване

STZAGORA.NET
Наказателен състав на Окръжен съд – Стара Загора, отложи за пореден път дело No 45/2010, по което обвиняем е Орхан Алиев Кьоров от с. Копринка, община Казанлък. Обвиненията срещу него са по чл.213а, ал.3 и 4 и чл.214, ал.2 от Наказателния кодекс за изнудване и рекет на Станьо Мирчев.

Делото бе отложено за септември поради нередовното призоваване на страни и неявяването по уважителни причини на упълномощения защитник на обвиняемия – адвокат Ненко Ненков от софийската адвокатура. Към настоящия момент без резултат остава и проведеното общодържавно издирване на подсъдимия.

Съдията по делото обяви, че директорът на Регионалната здравна инспекция д-р Златина Нанева е анулирала представените от Орхан Алиев Кьоров медицински изследвания и болнични листи, заради които ходът на делото бе отлаган досега.

На основание чл.93-94, ал.4 от НПК, съдът постанови на подсъдимия Орхан Алиев Кьоров да бъде назначен за резервен защитник адвокат Тихомир Василев от адвокатурата в Стара Загора. Следващото заседание по делото ще бъде на 12 септември.

Славка ДЯКОВА
-

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн