Тихомир Томов: “Нова сила” разполага с много доказателства и документи

STZAGORA.NET

Тихомир Томов

В първите дни на септември ще обявим официално кандидата за кмет и част от листата за общински съветници, съобщи областният координатор на ПП “Нова сила” Тихомир Томов.

Листата няма да бъде пълна (51 души, колкото са местата в Общинския съвет), засега са включени 29 имена, разчитаме, че ще вкараме поне петима съветници, допълни той.

Според Томов предстоящите местни избори ще бъдат доста интересни. “Много хора си намериха местата – сини почервеняха, червени посиняха или отидоха някъде другаде. Много се говори, но никой не е показал досега реални компромати, с документи. А “Нова сила” разполага с много доказателства и документи”, коментира той.

ПП “Нова сила” бе регистрирана в Централната избирателна комисия на 8 август.

Очаква се първите места в листата за съветници да заемат досегашните старейшини Георги Трендафилов, общинският председател на партията Спас Пашов и Светломир Желязков. Единственото спрягано засега име за претендент за първия пост в общината пък е на Тихомир Томов, който в началото на миналия мандат беше известно време заместник-кмет.

Таня ИВАНОВА
-vvv

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн