Стара Загора сe включи в инициативата за почистване на света от боклука

STZAGORA.NET
Стара Загора се включи в инициативата на bTV “Да изчистим България за един ден!”. Областният управител Йордан Николов посрещна лицето на кампанията – журналиста Венелин Петков, който е родом от Стара Загора. Двамата поставиха флага на кампанията на входа на Областната администрация.

Николов поздрави екипа за организацията и усилията, които полагат да приобщят България към световното движение Let’s Do It World!, зародило се в Естония преди 4 години. “Мога смело да заявя, че населението на област Стара Загора има висока екологична култура и демонстрира отлично ниво на осведоменост и ангажираност с каузата да направим заобикалящия ни свят по-добър за живеене, отдих и работа, както и за поколенията след нас”, добави той.

“Изключително ми е приятно, че родният ми град Стара Загора се включва в подкрепа на инициативата на bTV “Да изчистим България за един ден!”, заяви телевизионният журналист. Той разясни целта и идеята на кампанията и призова на 21 април 2012 година всички да излезем и да се включим в почистването, но да не спираме, а да продължим да го правим постоянно за една по-чиста Стара Загора и една по-чиста България.

Жители от региона бяха дошли специално, за да разберат от екипа на bTV как могат да се включат в инициативата и да съобщят за “горещи” в екологично отношение места.

Славка ДЯКОВА
-

сподели бутон


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн