Бизнесмен се самоуби

STZAGORA.NET
60-годишният бизнесмен от Стара Загора Ангел Ованезов е открит мъртъв в къщата си на ул.”Кольо Ганчев” 170 около 13.40 часа в понеделник, 1 август. Той се е занимавал с търговия на строителни материали и строителство. От пресцентъра на ОДМВР съобщиха, че мъжът се е застрелял в главата със законно притежавана ловна пушка “Ата”, кал. 12. В резултат на инцидента Ованезов е починал на място. “Касае се за самоубийство”, категоричен беше вчера директорът на ОДМВР – Стара Загора комисар Алекси Алексиев.

Трупът на строителния предприемач е бил намерен в банята от сина му, който се е обадил в полицията. Една от версиите за трагичната кончина са бизнес-дългове.

Съседите на Ованезов бяха потресени от новината. За смъртта му те научили от късните телевизионни новини. По един от каналите съобщили, че е бил заклан, и съседите си помислили, че бизнесменът е убит. Всички твърдяха, че бил изключително добър и отзивчив човек.

(СН)
-

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн