Амортисьор за лек автомобил получи кандидат-кмет от Станишев

STZAGORA.NET

Васил Самарски

Амортисьор за лек автомобил, с поръчението “като кмет след две години да направи толкова неща за местната инфраструктура, че да не му се налага да купува нов”, получи кандидатът за кмет на БСП в Казанлък Васил Самарски от лидера на БСП Сергей Станишев и кандидата за президент на левицата Ивайло Калфин. В петък вечер двамата бяха ВИП-персоните на церемонията по откриването на предизборния щаб на един от най-младите кандидат-кметове на левицата. Те бяха и първите, които написаха своите Възлагателни писма на кандидата за кмет.

Калфин поръча на Самарски да спечели изборите и да оправдае доверието на гражданите, а Станишев – да си държи на думата и да подобри общинската инфраструктура. Двамата му пожелаха “хъс, сила, откритост по време на кампанията и последващо прозрачно управление”.

Преди откриването на щаба на Самарски десетки социалисти, начело с Калфин и Станишев, участваха и в церемония по откриването на паметна плоча на мястото, където през декември 1894 г. е основан клуб “Дружба” от Константин Бозвелиев и съмишленици и две години се е помещавала редакцията на “Работнически вестник”, списван от Георги Кирков.

Идеята за паметната плоча е на казанлъшкия социалист-ветеран и депутат от 36-ото НС Георги Захариев, подкрепена от Общинския съвет на БСП в града и местния парламент.

В Казанлък Станишев заяви, че главната мисия на БСП-кандидатите и на кандидата й за президент в предстоящите избори е “да убеди българското общество, че може да се живее и различно” и че “има алтернатива и тя е БСП”. “Отиваме на тези избори не за власт, а за да променим това общество”, каза още Станишев.

Деляна БОБЕВА

Бележка на STZAGORA.NET: Намекът с амортисьора, направен от Станишев, е много точен. Хиляди шофьори-старозагорци всеки път, когато преминават през Казанлък на път за Шипка-Габрово, кълнат прословутите с неравностите си улици в Града на розите. Верно, запълниха дупките криво-ляво, но образувалите се неравни бабуни не са с нищо по-добри от тях. Не подхожда, наистина, на голям град като Казанлък да посреща толкова негостоприемно преминаващите през него. Крайно време беше някой да подсети местната власт да асфалтира транзитния маршрут през града. Надяваме се за кмет да бъде избран човек, който ще стори това.
-gerb

бутон за сайт

1 коментар on “Амортисьор за лек автомобил получи кандидат-кмет от Станишев”

  • Прав wrote on 1 август, 2011, 8:43

    „Отиваме на тези избори не за власт, а за да променим това общество“, каза още Станишев. Не мога да разбера защо искат да ни променят, какво ни е?


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн