“Берое” направи възстановителна тренировка

STZAGORA.NET
Футболистите на Берое направиха днес възстановителна тренировка след снощното равенство в контролата с Борац /Чачак/, съобщиха от пресслужбата на клуба. За радост в лагера на зелено-белите няма контузии въпреки грубата игра на сърбите.

В заниманието не се включи единствено Владимир Зафиров, който има лека травма от вчерашния ден и затова не взе участие в проверката.

Играчите, които не бяха титуляри, имаха малко по-дългоа тренировка от останалите и треньорският щаб проведе тактическо занимание с тях, което завърши с мини двустранна игра на 1/4 терен. Следобед беройци получиха почивка и няма да имат занимание. Тренировките ще бъдат подновени утре сутрин, а в 19.15 ч българско време е последната проверка на сръбска земя.

Съперник на зелено-белите ще бъде кипърският Арис /Лимасол/, чиито играчи също са настанени в хотела на Берое. В четвъртък сутринта отборът ще замине обратно за България. В програмата е заложена една тренировка в петъчния ден на стадиона под Аязмото и след това ще бъде дадена двудневна почивка. На 1 август беройци ще подновят тренировки и ще започнат подготовка за първия шампионатен мач срещу Литекс в Ловеч.
-

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн