PSI нямала собствена техника на магистрала “Тракия”

STZAGORA.NET

Изпълнителният директор на PSI Тихомир Димитров заяви вчера пред наш репортер, че фирмата работи само с подизпълнители, на които плаща за извършената от тях работа. Той дебело подчерта, че на строителството на ЛОТ 2 PSI няма нито един багер, нито един валяк, нито един камион.

“Имаме перфектни договори с всички наши подизпълнители и мога да кажа, че те също така перфектно си изпълняват задълженията”, уточни директорът. Точно заради липса на собствена техника PSI не е имала никакви контакти със задържаните служители на ДАИ и АПИ (б.р. – при нашумялата през последните дни операция “Спокойствие”), категоричен беше директорът.

По отношение на техния задържан служител – Стоян Михов, Тихомир Димитров заяви, че неговата длъжност била директно да се договаря с подизпълнителите и да им предава задачите за деня. Дали той е замесен в престъплението, щели да установят разследващите органи. Вчера от пресцентъра на транспортното министерство заявиха, че оказват пълно съдействие за разплитането на случая. (СН)

споделяне във facebook

1 коментар on “PSI нямала собствена техника на магистрала “Тракия””

  • Михаил wrote on 20 юли, 2011, 11:04

    Е те сега остава и да си признаят: “Ние изпратихме нашия човек с парите”. Той горкия сигурно от заплатата си е пестил, за да ги “дарява” на подкупните държавни чиновници.


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн