“Табло на гузната съвест” поставя “Нова сила”

STZAGORA.NET

На това място пред новооткрития им клуб ще слагат таблото от “Нова сила”.

“В края на седмицата пред клуба на партия “Нова сила” на улица “Митрополит Методий Кусев” ще бъде поставено табло, на което ще има снимка на човек от сегашния управленски екип на Стара Загора. До нея ще бъдат изписани неудобните за него въпроси, които биха му задали старозагорските граждани.”

Това съобщи за медията ни областният лидер на партията Тихомир Томов.

Инициативата на “новосилци” е израз на политическото им кредо, което според Томов било атака срещу всички, които пряко или косвено са участвали в досегашното управление на общината. Тази атака била и срещу всички сега действащи общински съветници, които са взимали или подкрепяли неизгодни за Стара Загора решения.

Партия “Нова сила” в града на липите все още е в процес на структуриране. На 2 юли ще бъде проведено разширено партийно събрание, на което ще бъде избран председател на общинската й организация. Най-вероятната кандидатура за този пост е на общинския съветник Спас Пашов.

Въпреки политическата си младост, старозагорските “новосилци” са твърдо решени да издигнат свой кандидат за кмет на общината. По отношение на евентуалните коалиционни споразумения обаче те все още се пазят от конкретика. Според Тихомир Томов към партията имало интерес от страна на някои политически сили. На въпроса кои са те той не даде отговор, тъй като всичко било на твърде ранен етап.

Тихомир ЕТЪРСКИ
-

бутони за споделяне

1 коментар on ““Табло на гузната съвест” поставя “Нова сила””

  • Дес wrote on 30 юни, 2011, 12:45

    нямаше ли да е по-умно едно табло, на което в края на всяка седмица да пише какви цели си е дал определен човек и колко ги е постигнал… не станаха ли прекалено много неудобните нововъведения?! някои искат повече удобство. един по-удобен свят. как никой не го вижда!?


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн