Дамян Георгиев: Надявам се, че хората ще гласуват наесен мажоритарно

STZAGORA.NET

Дамян Георгиев

- Г-н Георгиев, днес стана ясно, че БСП – Стара Загора в края на краищата не Ви припозна като свой кандидат-кмет…
- Това е нормално и беше очакван вариант. Като независим кандидат аз така или иначе търся и ще продължа да търся подкрепата на възможно повече партии. Естествено е, че някои ще ми я дадат, а други не. Аз не съм продукт на политическата система. Поздравявам г-н Биволарски и му пожелавам успех. Но така или иначе отивам на изборите наесен и смятам да ги спечеля. Надявам се старозагорци да гласуват мажоритарно, тъй като партиите често показват, че са неадекватни на обществените нагласи.
- Много от участниците в конференцията на БСП все пак изразиха с гласа си доверие към Вас.
- Радвам се на това и им благодаря от сърце. Мисля, че доста хора осъзнаха, че доверието им към мен би било един от вариантите да подкрепят печеливша кандидатура. Доколкото разбрах, подкрепили са ме голяма част от градските организации на БСП.
- Кого от ГЕРБ бихте желали да имате за конкурент на изборите?
- Доколкото чувам, спрягат се различни имена. ГЕРБ обявиха, че кандатурата им ще е партийна. Когото и да излъчат, тези избори ще бъдат битка на идеи, възгледи и възможности.

-

социални мрежи

1 коментар on “Дамян Георгиев: Надявам се, че хората ще гласуват наесен мажоритарно”

  • Ивайло Иванов wrote on 25 юни, 2011, 23:54

    Tъй, тъй….


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн