Асоциация открива приемна за катастрофата на АМ “Тракия”

STZAGORA.NET
Българската асоциация на пострадали при катастрофи открива приемна в събота, 25 юни, в Стара Загора във връзка с обезщетенията на застрахователя за близките на ранените и убитите при зверската катастрофа на магистрала “Тракия” на 15 юни, съобщи за “Старозагорски новини” Владимир Тодоров от БАПК.

“Поднасям искрени съболезнования на семейството на Йонка Георгиева, с която сме работили заедно по редица благородни каузи, свързани с пътнотранспортните проблеми. Нека близките на двете ранени жени от Стара Загора да ни търсят на тел. 0700 17 112, който е на цената на един градски разговор, за да им помогнем във връзка с изготвянето на документите за изплащането на застрахователните обезщетения от ЗК “Лев инс”, каза Тодоров. Часът и мястото на срещата в събота все още не са уточнени. За тях медията ни съобщи допълнително.

От Асоциацията информират, че ще координират и администрират подготовката на необходимата документация за изплащането на застрахователните полици на ранените и загиналите. Част от пострадалите пътници се оказва, че са без здравни осигуровки и нямат възможност да покрият лечението си.

Според Асоциацията изплащането на обезщетенията за загиналите пътници ще стане след седмица, за което ще огласят от централния офис на застрахователната компания в София.

Владимир Тодоров окачестви като инсинуации и неистини интерпретациите на някои медии за некоректните връзки между Асоциацията и застрахователните компании в България. Той отказа да коментира каква е причината за катастрофата с мотива, че все още не са готови експертизите и протоколите от КАТ.

Дани МИЛЕВА
-

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн