Задържаха 32-ма за проституция

STZAGORA.NET
32 лица са били задържани в Стара Загора за предлагане на сексуални услуги, съобщиха от ОД на МВР в Стара Загора. Това е станало при специализирана полицейска операция на територията, обслужвана от Първо и Второ РПУ – Стара Загора, на 17 юни. Образувани са седем досъдебни производства за престъпления по чл. 329 от Наказателния кодекс за получаване на нетрудови доходи по непозволен или неморален начин.

При акцията са били издирени 41 лица, обявени за общодържавно издирване. 13 от тях са били обвиняеми по досъдебни производства, други 13 са били свидетели, 13 са напуснали домовете си, а трима са издирвани по наказателни дела от частен характер.
Полицаите са проверили 49 МПС и 89 лица, както и 17 питейни и увеселителни заведения.

(СН)
-

социални бутони

1 коментар on “Задържаха 32-ма за проституция”

  • Дес wrote on 22 юни, 2011, 0:42

    сигурно ли е, че става дума за проституция?! имам предвид, че днешно време доброжелателно се продава и купува. развалени са ни стойностните ценности, морала се скрил в чорапите, грам самоуважение и самоуправление не е останало. какво стана, че всичко се свежда до единия срив?!


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн