НАП продава на търг имоти

STZAGORA.NET
Пет търга ще се проведат до края на юни в Офиса на НАП в Стара Загора. За публична продан са обявени сгради и имоти в Стара Загора и Раднево, вила в Мъглиж, колбасарски цех в с.Турия, лек автомобил “Опел”, два товарни автомобила и един трактор.

В Стара Загора се продава имот с площ 471 кв.м и масивна едноетажна сграда – бензиностанция, с 42 кв.м разгърната застроена площ с начална тръжна цена 76 500 лева. Обектът се намира на ул. “Райна Кандева” 63 – в двора на “Агрохим-спектър”. На същия адрес се продава и още един имот, с 98 кв.м и едноетажна масивна сграда – портал, при първоначална цена 67 500 лв.

Началната цена на автомобила “Опел”, с първа регистрация през 1990 г., е 550 лева.

Условията за провеждането на търговете с тайно наддаване и списъка с описание на вещи са публикувани на страницата на НАП в Интернет на адрес www.nap.bg. Там са публикувани пълните текстове на съобщенията и условията за участие в търговете. Депозитът е 20 на сто от обявената начална продажна цена и желаещите могат да се включат в наддаването след като го внесат.

За допълнителна информация и часовете за оглед на терените във всяка обява се съдържат имената и телефоните за контакт с публичния изпълнител, водещ търга. (СН)
-vvv

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн