Илиана Иванова обяви 30-те ученици, които ще заведе в Брюксел

Евродепутатът Илиана Иванова обяви 30-тимата финалисти по проекта „Година на доброволчеството”, които ще посетят Брюксел за награда. Това стана на специална пресконференция, в която участваха заместник областният управител Галина Стоянова и главният секретар на Областна администрация – Стара Загора. Те бяха членове на журито заедно с представители на Регионалния инспекторат по образованието, община Стара Загора и на всяко училище, което взе участие в надпреварата.

На първо място сред оценените проекти на 45 ученици е класирана Мариела Топчиева от ГПЧЕ „Ромен Ролан” Стара Загора за проекта „Център за бездомни животни”. Илиана Иванова обяви конкурса в началото на годината във връзка с обявяването на 2011-та за година на доброволчеството. В проекта се включиха ученици от средните училища в Стара Загора и Природо-математическата гимназия в Димитровград.
vvv

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн