Загубихме Йонка Георгиева

В автобуса, който катастрофира тази нощ на автомагистрала “Тракия”, е пътувала и нашата обичана и уважавана колежка Йонка Георгиева – на връщане от командировка в София, в качеството си на говорител на Областната дирекция на МВР. Черната вест е, че е пострадала тежко и е починала по-късно в болницата в Пловдив.

Всички, които я познавахме и работехме ежедневно с нея, не можем да повярваме в случилото се.

Не, Йонка не си е отишла. Тя е тук, в сърцата ни!

Поклон  пред светлата й памет!

Поклонението ще се състои утре, 16 юни, от 11 ч. в сградата на ОДМВР – Стара Загора.

* * *

“Загубихме изключителен професионалист, всеотдаен колега и скъп приятел, съобщиха от пресцентъра на МВР. С неизчерпаема енергия, съпричастност и посвещаване, Йонка утвърди високи професионални стандарти в смисъла и стила на комуникацията на институцията с обществеността, превърна работата на говорителя в лична отговорност и съдба.

Йонка Георгиева работи в Дирекция „Пресцентър и връзки с обществеността” от началото на 1998 година. Автор е и е основен двигател на многобройни инициативи за превенция и съвместни проекти с неправителствения сектор.

Като говорител на областната дирекция в Стара Загора организира и разви различни модели на партньорство и работа с деца, приложени по-късно на национално ниво.

Два пъти е награждавана от министъра на вътрешните работи с „обявяване на благодарност”, се казва в съобщението на пресцентъра.

бутон за споделяне

3 коментари on “Загубихме Йонка Георгиева”

  • Петрова wrote on 15 юни, 2011, 20:35

    Поклон пред светлата и памет!Почивай в мир!

  • Тони wrote on 16 юни, 2011, 10:26

    С наи-искренни съболезнования кам близките на Йонка.Поклон пред светлата и памет!

  • Златка wrote on 16 юни, 2011, 21:01

    Отиде си още един прекрасен Човек! Поклон!


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн