Десант на TV7 в Стара Загора и региона

STZAGORA.NET

Графа ще изнесе концерт в Стара Загора, а Николай Бареков ще води сутрешния блок на TV7 от центъра на града


TV7 продължава своето мащабно турне под мотото „TV7 в България” като тази седмица телевизията пристига в градовете Стара Загора, Гълъбово и Чирпан. В периода 9-13 май националната ефирна телевизия TV7 ще присъства активно в този регион, за да отрази местните проблеми, забележителности, таланти и актуални теми.
Старозагорската област е петата дестинация от проекта “TV7 в България”, след като телевизията посети региона на Плевен, Враца, Велико Търново и Пловдив.
В сряда, 11 май, мобилната сцена на TV7 ще бъде позиционирана в центъра на Стара Загора, от където през следващите три дни ще се излъчват някои от предаванията на TV7. Репортерите на телевизията ще бъдат и в Гълъбово и Чирпан, от където също ще се правят преки включвания.
В четвъртък, 12 май, от центъра на Стара Загора Николай Бареков ще води сутрешния блок „БОдилник” и рубриката „Гореща точка”, а местните жители ще могат да се включат активно в предаването. Ток шоуто на TV7 „Пряка демокрация” също ще се превърне в трибуна на местното население и ще се снима на живо от Стара Загора в четвъртък вечер от 17.45 ч.
В петъчната вечер (13 май) за доброто настроение на жителите на Стара Загора ще се погрижи Владимир Ампов – Графа, който ще изнесе концерт от сцената на TV7 с начален час 20:50.
Както в предните градове от проекта, така и в Стара Загора ще се проведат конкурсите „Бъдещите таланти на България” и „Момиче на времето”, които ще дадат възможност за изява на местните жители. В специалната рубрика „Микрофонът е ваш” хората от региона ще могат да споделят своите проблеми пред камерата на TV7.

За TV7 в България: Проектът „TV7 в България” стартира на 11 април и включва 34 български града, които ще бъдат посетени от националната ефирна телевизия TV7. Целта на проекта е да скъси дистанцията между лицата от екрана и обикновения зрител и да даде възможност на хората от различни части на страната да споделят, както проблемите на техния град, така и нещата, с които се гордеят и които са се превърнали в символ на града.

За TV7: TV7 е национална ефирна телевизия, която стартира излъчването си през месец ноември 2005 г. От 23 януари, 2010 г. TV7 започна ефективно разпространение на програмата си и освен по кабел и сателит, телевизията има ефирно покритие в 58 български града. Програмата, която телевизията разпространява, е с изключително високо техническо качество, произведена, обработена и излъчвана изцяло в цифрова среда.
TV7 има 24-часова програмна схема, насочена към широка аудитория и предлага разнообразен подбор на филми и сериали, висококачествени новинарски емисии и разнородни публицистични и ток шоу предавания. TV7 е и единствената телевизия у нас, която излъчва ексклузивно стартовете от Формула 1.vvv

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн