В Иран откриха лекарство за пълното лечение на рак и артроза

Техеран, Иран /КРОСС/ В Иран откриха лекарство за пълното лечение на рак и артроза. Изследовател и откривател от свободния универсиет в Газвин със сътрудничеството на специален екип от лекари, ветеринарни лекари, биохимици и фармацефти е успял да открие и произведе лекарство за пълното лечение на различните видове ракови болести, вирусни заболявания и артроза, предаде агенция ФАРС.

„Това лекарство е създадено с нова формула, която няма подобна на себе си. Тя притежава способността да унищожава злокачествените ракови клетки”, заяви ръководителят на изследователския екип Гасем Текдехкан.

„Противно на останалите съществуващи медикаменти, които освен че допринасят за появата на странични ефекти и унищожават здравите клетки, най-важната специфика на това лекарство е да не нанася вреда върху здравите клетки и да допринесе за окончателното излекуване на болестта “, добави той.

„Първите две фази на това изследване, а именно етапа на клетъчно култивиране върху злокачествени ракови клетки от видовете рак на гърдата, костта, черния дроб, бъбреците и В.К на теле, който между другото се счита за най-устойчивия рак, завършиха с пълен успех и даже бяха повторени няколко пъти”, заяви изследователят.

„Това лекарство притежава много силно антивирусно действие, което в етапа на клетъчната култивация унищожава вируси като „IBR”, „FMB” и Нюкясъл”, заяви той.
Текдехкан също така съобщи, че за пръв път в света е създадено ново лекарство за лекуване на Артроза, и добави: „Откритото лекарство може да лекува 90% от пациентите като резултатите от тестовете са напълно задоволителни”.

Имайки предвид широкия интерес на развитите страни към това лекарство, той поясни: „Необходимо е ръководителите да положат усилия за ускоряването на процеса по финализиране на това лекарство и всеобхватното му прилагане върху нуждаещите се пациенти”.

Източник: Посолство на Ислямска Република Иран в България.

социални мрежи

2 коментари on “В Иран откриха лекарство за пълното лечение на рак и артроза”

  • Радослав wrote on 9 февруари, 2012, 16:53

    Много е хубаво, че са изобретили това лекарство, но никъде не пише в производство ли е? Как се казва?

  • стволови клетки цени wrote on 14 октомври, 2014, 9:47

    Така и не мога да разбера как постоянно от различни страни идва слуха, че са намерили лек за рака, но уви хората продължават да страдат от тази болест и на края да намират своя край. Явно че нещо не е както трябва. Има все по-нови изследвания със стволови клетки, които могат да бъдат извлечени и култивирани и при подходящи условия да бъдат накарани да се държат като фоторецепторни клетки. Тези клетки са изключително добри за лекуването, но явно не е масова практика. Повече – на http://www.future-health.bg/


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн