“Атака” залага на Михаил Михайлов за кмет на Стара Загора

Волен Сидеров

STZAGORA.NET
“След като успя да се изчисти от някои свои членове, които с присъствието си петняха идеите на “Атака”, старозагорската общинска организация на партията успя да се стабилизира и затова ние не виждаме по-вероятен кандидат за наш кмет от нейния председател.”

Това обяви днес лидерът на националистите Волен Сидеров, който заедно с депутатите Павел Шопов и Петър Хлебаров бе на работно посещение в Стара Загора. Визираният за кандидат-кмет на “Атака” Михаил Михайлов заяви пред медиите, че партията му набирала сили и дори в момента 130 души от квартал “Лозенец” били изявили желание да станат нейни членове.

Михаил Михайлов

На въпрос няма ли за предстоящите местни и президентски избори да се търси политическо съдружие с бившите атакисти, които в момента са членове на партия “Нова сила”, Волен Сидеров бе категоричен, че в по-голямата си част те са станали присъдружна на БСП партия, както било в Стара Загора. Той даже обвини бившия си партиен заместник Антон Сираков, че като близък на Яне Янев бил в кръговете на влияние на “Октопода”.

На въпрос на “Старозагорски новини” дали се страхува от последиците на евентуален съдебен процес, какъвто се закани да заведе срещу него Алексей Петров, лидерът на “Атака” отговори, че по този въпрос би трябвало да се обърнем към ген. Атанас Атанасов, тъй като той само бил предал неговата информация как Петров бил назначен за съветник в ДАНС.

“Всеки в наше време може да се пише репресиран за нещо, но ако някой трябва да бъде съден, това не съм аз, а ген. Атанасов”, уточни националистът.

Тихомир ЕТЪРСКИ
-

бутони към социални мрежи

7 коментари on ““Атака” залага на Михаил Михайлов за кмет на Стара Загора”

  • Rigonda wrote on 28 февруари, 2011, 15:09

    Майтапите се, нали. Голям смях. Сбогом традиция. Важното е да си вярваме. Напред с партията под ръка. Уви, народът се пробужда, а някои още вярват в несбъднатите си детски мечти.

  • маринов wrote on 7 март, 2011, 14:20

    Време е да управляват хора като Михайлов – неопетнени, добри и умни! С новия екип АТАКА е най-добрият вариант за управление! Успех, Михайлов!

  • маринов wrote on 7 март, 2011, 14:25

    Браво, Михайлов! Време е АТАКА с новия ти екип да се включи в управлението!

  • ninov wrote on 11 март, 2011, 13:08

    напред!

  • ninov wrote on 15 март, 2011, 15:47

    атака ще е с 10 съветника в новия общински съвет!

  • манол wrote on 17 март, 2011, 11:10

    Добре би било АТАКА да се разясни на българите, че не управлява, защото на живеещите в чужбина ни се внушава от медиите тази теза! Успех!

  • атакист от Ямбол wrote on 29 март, 2011, 9:19

    Браво Михайлов!Напред и напред.
    АТАКА-ПОБЕДА!


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн