Депутатът Недялко Недялков: Взривът срещу “Галерия” – постановка?

STZAGORA.NET

Недялко Недялков

“Взривът пред редакцията на вестник “Галерия” за мен е класически тип постановка, насочена срещу правителството и най-вече срещу премиера Бойко Борисов. Човекът или групата от хора, поставили взрива, целят дестабилизиране на политическата обстановка в страната”.

Това заяви днес за “Старозагорски новини” народният представител Недялко Недялков. Според него атентатът, насочен срещу вестника, който се нарежда сред най-яростните критици на премиера и правителството, трябвало да покаже на европейското обществено мнение, че в България свободата на словото се преследвала по престъпен начин от самите управляващи.

Недялков бе категоричен, че корените на този инцидент трябва да се търсят в поведението на политическите покровители на българския ъндърграунд.

Тихомир ЕТЪРСКИ
-vvv

сподели ме

1 коментар on “Депутатът Недялко Недялков: Взривът срещу “Галерия” – постановка?”

  • Rigonda wrote on 11 февруари, 2011, 8:38

    Нека този от снимката да поговори за въздуха над Ст.Загора, който от няколко дни е окаяно мръсен. Защо мълчим, хора. Погледнете сутрин небето и дирите на самолетите. С какво ни облъчват. ЕТО ТОВА ПИШЕТЕ МИЛИ ЖУРНАЛИСТИ, ЗАЩОТО И ВИЕ ДИШАТЕ ТОВА ПОДОБИЕ НА ВЪЗДУХ И ПАРИТЕ НЯМА ДА СТИГНАТ ДА СИ КУПИТЕ ЗДРАВЕ.


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн