Набираме номерата с 042 и за градските разговори

Във връзка с Решение на Комисията за регулиране на съобщенията No 783/2010 г. VIVACOM въвежда поетапно промяна на начина на избиране на абонатни номера при селищни разговори. Промяната на този етап ще засегне 40 населени места в област Стара Загора.

Абонатите на фиксираната услуга на VIVACOM в тези населени места вече ще избират от стационарните си телефони с 0 и кода на населеното си място, когато провеждат градски разговори.

Това означава, че ако досега потребителите са провеждали разговорите със своите съграждани само с набирането на съответния телефонен номер – например „2345” – сега те ще трябва да добавят 0 + код на населеното място + „2345” – както правят, когато желаят да проведат междуградски разговор.

Бел. ред.: От  VIVACOM не съобщават  кога точно ще влезе в сила новото избиране на градските номера с кода на Стара Загора 042. Проверката ни в централния им офис показа, че и те самите не са наясно с датата на промяната.

-

бутони към социални мрежи

1 коментар on “Набираме номерата с 042 и за градските разговори”

  • Argon wrote on 30 ноември, 2010, 17:44

    Поредната изгъзица!


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн